Bărbat din Sânmartin a furat în doar câteva zile, de 2 ori din aceeași locuință

Data publicare: Marti, 14 Ianuarie, 2020 Total: 1426 accesari

Bărbat din Sânmartin a furat în doar câteva zile, de 2 ori din aceeași locuință

Doi bărbați din Sânmartin au fost prinși de polițiștii din Macea, după ce au furat mai multe bunuri dintr-o locuință. Unul dintre hoți a furat a doua oară din aceeași locuință.

Polițiștii din Macea i-au identificat pe cei doi bărbați din Sânmartin, bănuiți de două furturi din locuințe, după ce unul dintre hoți,în noaptea de 6 spre 7 ianuarie a.c. a spart două uși și a intrat într-o casă nelocuită din Sânmartin, de unde a furat o motopompă electrică. După câteva zile, hoțul cu tupeu s-a gândit să-și încerce și a doua oară ”norocul”. Astfel, în noaptea de 11 spre 12 decembrie 2019 și-a ademenit și un prieten în vârstă de 25 de ani (din aceeași localitate) să-l însoțească și amândoi au intrat în aceeași casă nelocuită, de unde au furat mai multe bunuri.

”Câteva zile mai târziu, în noaptea de 11/12 decemebrie 2019, împreună cu un alt tânăr de 25 de ani, din aceeași localitate, bărbatul ar fi pătruns în același imobil de unde ar fi sustras mai multe electrocasnice, două mașini de cusut, o combină muzicală, un DVD player, o drujbă, două colțare, o canapea, o comodă cu oglindă, tablouri și obiecte din argint. Cei doi bărbați ar fi transportat bunurile cu o autoutilitară” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii efetuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuată documentarea infracțională a celor în cauză.

sursa foto: bihon