VIDEO| Alertă la Liceul German din Arad! Suspiciuni de INTOXICAȚII în urma unei deratizări

Data publicare: Luni, 13 Ianuarie, 2020 Total: 1843 accesari

VIDEO| Alertă la Liceul German din Arad! Suspiciuni de INTOXICAȚII în urma unei deratizări

UPDATE: Prefectul Județului Arad, domnul Gheorghe Stoian, a convocat pentru ora 22.30 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sala de ședințe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, în vederea evaluării situației produsă în această seară la Liceul German și luării în continuare a măsurilor ce se impun pentru clarificarea tuturor aspectelor care au dus la prezentarea în Unitatea Primire Urgențe a SCJUA a elevilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJUA, Simina Roz, până la orele 21:00 la UPU s-au prezentat în total 22 de elevi.


În această seară, reprezentanții ISU Arad au transmis faptul că există suspiciunea unor intoxicații în rândul elevilor de la Liceul Teoretic "Adam Müller Guttenbrunn" din Arad în urma unei deratizări sau dezinfecții.

Se pare că elevii în cauză s-au deplasat la UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, de acasă cu mijloace proprii. La 112 nu a fost înregistrat nici un apel.

Un echipaj de cercetare chimică, radiologică bacteorologică și nucleară a ISU Arad s-a deplasat la locația respectivă pentru a executa cercetarea la fața locului, ca urmare a evenimentului petrecut în liceu.

" Băiatul meu a simțit în această dimineață că banca este lipicioasă și a șters-o cu șervețele umede. El nu se află printre elevii care s-au simțit rău, însă noaptea este lungă și îmi este teamă ca nu cumva să îi fie și lui rău" a declarat o mămică pentru Ghidul Arădean.