Pompierii arădeni au salvat 2 case, în urma unui incendiu izbucnit la o anexă

Data publicare: Luni, 13 Ianuarie, 2020 Total: 1039 accesari

Pompierii arădeni au salvat 2 case, în urma unui incendiu izbucnit la o anexă În cursul zilei de duminică 12 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30 un apel la 112 a anunțat un incendiu ce a izbucnit la o anexă cu rol de bucătărie a unei locuințe din Arad.

Detașamentul de Pompieri Arad, a intervenit cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospeciale descărcată de ușoară și o autospecială  SMURD pentru protecția personalului propriu, în municipiul Arad la un incendiu ce se manifesta la anexa cu rol de bucătărie a unei case de locuit.

”În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul anexei, cu început de propagare la acoperișul casei și cu posibilitatea de propagare la acoperișul casei vecine. După 30 de minute de intervenție, incendiul a fost izolat si limitat fără a se extinde. A fost atins după o oră de intervenție. În incendiul a ars acoperișul anexei pe aproximativ 40 mp și mai multe bunuri. Au fost salvate cele două case” a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George.

În urma cercetări a fost stabilită ca și cauză ”scurt circuit electric la o instalație electrică improvizată”, potrivit ISU Arad.

FOTO: ISU ARAD