Capul în gură dat de Purcaru lui Ciupe face cam 7 luni de pârnaie spun judecătorii din Arad

Data publicare: Sambata, 11 Ianuarie, 2020 Total: 3266 accesari

Capul în gură dat de Purcaru lui Ciupe face cam 7 luni de pârnaie spun judecătorii din Arad

Na, ce să faci când nu te mai poţi abţine….. şi ală te tot freacă la ridiche? Îi dai un cap în gură să-l linişteşti. Asta s-a întâmplat cu câţiva ani în urmă, mai exact vreo patru, în sediul Alde din Arad, când Mircea Purcaru s-a săturat de “avioanele” lui Ionel Ciupe, şi i-a dat un cap în gură ca să tranşeze problema apărută între cei doi, evident că se certau pe chestiuni de doctrină politică şi principii de liberalism, nu pe ciolan. Dacă era în 20-20 (vorba Vioricăi), probabil că Purcaru l-ar fi doborât cu o rachetă “din greşeală”, dar cum a fost cu ceva vreme în urmă, tot clasicul cap în gură e rupt din rai.

 

Evident că Ciupe s-a activat şi l-a dat în judecată pe colegul de partid, după ce s-a asigurat că are şi un certificat medico-legal (în care probabil scrie că şi-a tratat buza vreo 7-8 zile de îngrijiri medicale), în ciuda faptului că Purcaru i-a explicat că lovitura n-a fost intenţionată, alunecase pe covor şi în cazătură i-a pălit una în meclă, hahahaha, genial Purcaru, explicaţie ca la ANIF (instituţie pe care o conduce), când nu ridică stăvilarul de la Mureşel la timp şi se inundă curţile oamenilor din Cadaş.

 

Judecătoria Arad s-a pronunţat în final la sfârşitul lunii decembrie, ce e drept, hotărârea lor nu este definitivă,  că pedeapsa pentru “palitura crânşenă” din alunecarea pe covor, se pedepseşte cu 7 luni de “pârnaie”. Totuşi, ca să nu fie aşa drastică povestea, şi să intre ditamai domn director la închisoare şapte luni pentru pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, în temeiul dispoziţiilor art.83, alin.1, Cod Penal, instanţa hotărăşte că: se amână aplicărea pedepsei de 7 luni închisoare pe un termen de supraveghere de doi ani calculat, în condițiile articolului 84, alin.1, Cod Penal, de la data rămânerii definitive a hotărârii.

 

Tot instanţa a hotărât că pentru “palitura crânşenă” Mircea Purcaru mai trebuie să-i plătească lui Ionel Ciupe suma de 1.000 de euro.

 

Cu alte cuvinte, Purcaru e sub lupă, şi timp de doi ani dacă mai calcă “pe bec” intră la răcoare, aşadar, ţinând cont şi de talentele ascunse a lui Ciupe de “a băgă bâta prin gard”,  Purcaru trebuie să fugă de el, ca dracul de tămâie, căci altfel, la cât de fitilist spun gurile rele că e Ciupe, are toate şansele să-l mai facă “să alunece pe covor”, şi s-a dus darq supravegherea de doi ani.

 

Totuşi, sentinţa nefiind definitivă, putând fi atacată cu apel în 10 zile, Purcaru sigur va face apel până cel târziu marţi, 14 ianuarie, ca să se mai judece puţintel, cum au trecut 4 ani, mai trec bine merci încă câţiva, ca să fie bine să nu fie rău, şi poate trece şi anul ăstă electoral şi ….mai vedem noi dacă ALDE ia tot mai putine procente decât neveste a avut Tăriceanu.