El este arădeanul care construiește un castel și investește în viticultură. Suma cheltuită e uriașă

Data publicare: Vineri, 10 Ianuarie, 2020 Total: 2729 accesari

El este arădeanul care construiește un castel și investește în viticultură. Suma cheltuită e uriașă

Problemele de sănătate care l-au ținut departe de fotbal pe George Țucudean (28 de ani) i-au deschis totuși alte uși. Provenit dintr-o familie extrem de potentă financiar, atacantul CFR-ului își construiește un adevărat imperiu.

Printre cele mai importante lucruri pe care le construiește Țucudean se află un castel și un parc de aventuri, susține Prosport. Castelul va fi înălțat peste ruinele unui vechi palat, Ispravnic.

George Țucudean, investiții în fructe bio și în viticultură

Mai mult, Țucudean are în proprietate 180 de hectare de pământ, unde se ocupă de o plantație de fructe bio. George a dezvoltat și o altă idee.

Fotbalistul a investit și în viticultură și a achiziționat 100 de hectare de viță de vie în Arad, construind și o cramă, cu o producție anuală de un milion de sticle de vin.

De notat e faptul că, în total, prețul la care se ridică investițiile lui George Țucudean este de 15 milioane de euro, potrivit digisport.ro.

Bunicul lui George Țucudean a finanțat UTA

Bunicul lui Ţucudean a dezvăluit, cu doi ani în urmă, faptul că a virat circa 700.000 de euro în conturile UTA-ei, dar a decis între timp să oprească finanţarea:

"Am fost sponsor al clubului, prin cotizaţiile de 2%. Chiar dacă nu am dat banii din buzunar, 700.000 de euro au mers la UTA şi nu s-a văzut nimic! Am spus „Stop”! Am vorbit cu Marius (n.r tatăl lui George Ţucudean), pentru că el conduce afacerile acum, eu încep să trec în umbră şi am decis să continuăm pe ceea ce ne aduce profit. Poate, cine ştie, în viitor, George va investi toţi banii familiei la UTA", a spus Gheorghe Cosma pentru Libertatea.