Pro România se face țăndări! Mai mulți lideri ai partidului au migrat la alte formațiuni politice

Data publicare: Joi, 09 Ianuarie, 2020 Total: 1101 accesari

Pro România se face țăndări! Mai mulți lideri ai partidului au migrat la alte formațiuni politice

Foștii lideri ai Pro România, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, au fost primiți luni în PNL, devenind direct membri în conducerea centrală a partidului, Biroul Executiv.

 

Alături de Constantin și Cîmpeanu, au intrat în PNL alți trei foști deputați Pro România care au votat învestirea Guvernului Orban: Mircea Banias, Damian Florea și Liviu Ioan Balint.

 

Decizia privind primirea în PNL a celor cinci a fost luată în unanimitate de Biroul Executiv al partidului, au mai explicat sursele citate. Constantin și Cîmpeanu și-au negociat intrarea în PNL odată cu decizia de a acorda votul de învestitură pentru guvernul liberal.

 

 

Nici Mihai Tudose nu a stat degeaba în ultima perioadă, fostul premier s-a înscris din nou în Organizația Județeană Brăila a PSD, semnând adeziunea pe 6 ianuarie, potrivit documentului postat pe Facebook de Marian Dragomir. 

 

Tudose a demisionat la începutul lunii decembrie din Pro România după un conflict cu președintele partidului, Victor Ponta. Tensiunile între cei doi au apărut odată cu votul de susținere acordat Guvernului Orban la învestire de către cinci dintre parlamentarii grupului Pro Europa.

Mihai Tudose are o relație de prietenie cu actualul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu.