O casă din Arad a luat FOC miercuri seara

Data publicare: Miercuri, 08 Ianuarie, 2020 Total: 1399 accesari

O casă din Arad a luat FOC miercuri seara UPDATE: Incendiul se manifesta la anexa cu rol de bucătărie a unei case. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul anexei, cu început de propagare la acoperișul casei și cu posibilitatea de propagare la acoperișul casei vecine. După 30 de minute de intervenție, focul a fost izolat și limitat fără a se extinde, iar după o oră a fost stins. În incendiu a ars acoperișul anexei pe aproximativ 40 mp și mai multe bunuri, însă cele două case au fost salvate. În urma cercetării a fost stabilită ca și cauză - scurt circuit electric la o instalație electrică improvizată, potrivit reprezentanților ISU Arad.

În seara zilei de miercuri 8 ianuarie a.c., în jurul orei 17:40, un apel la 112 anunța cu disperare, că o casă din municipiul Arad a luat foc. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George la locul incendiului s-au deplasat 14 pompieri cu 3 autospeciale și un SMURD pentru protecția personalului propriu. 

Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Crișului, din municipiul Arad.

Se pare că din fericire , nimeni nu a suferit arsuri.