A scăpat ca prin minune, în urma unui accident ce putea avea urmări tragice

Data publicare: Marti, 07 Ianuarie, 2020 Total: 1353 accesari

A scăpat ca prin minune, în urma unui accident ce putea avea urmări tragice
În după-amiaza zilei de marți 7 ianuarie a.c., un cetățean german a provocat un accident rutier ce putea avea urmări tragice. Din fericire, în urma accidentului rutier nu au rezultat victime. 

Se pare că în timp ce conducea un autoturism pe strada Ovidiu ( în apropiere de intersecția cu drumul ce duce spre Curtici n.red.) a vrut să întoarcă fără să se asigure și a lovit o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 46 de ani din Vlafimirescu. În urma impactului, șoferul, cetățean german a scăpat ca prin minune cu câteva răni ușoare.

"Din primele cercetări, polițiștii au stabilit următoarele: 
Astăzi, în jurul orelor 13:50, un cetățean german, de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ovidiu, sens de mers Deva-Nădlac, a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar pe același sens de mers de un bărbat de 46 de ani, din Vladimirescu. În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănitea ușoară a conducătorului autoturismului. 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ" a precizat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.