Alin Șeroni părăsește UTA pentru o echipă de Liga I! „Urez multă baftă foștilor colegi”

Data publicare: Marti, 07 Ianuarie, 2020 Total: 1933 accesari

Alin Șeroni părăsește UTA pentru o echipă de Liga I! „Urez multă baftă foștilor colegi”

Prima plecare importantă a iernii la UTA este fundașul central Alin Șeroni. Experimentatul apărător, care se afla din iarna anului trecut la Arad, a reziliat amiabil cu „roș-albii” și a semnat cu FC Botoșani, formație cu șanse la play-off-ul Ligii I.

 

„Cu bune, cu rele, am petrecut o perioadă frumoasă la UTA. Îmi pare rău că nu mi-am ajutat mai mult echipa în toamnă din pricina unei accidentări, acum sunt bine, am trecut peste, dar am decis împreună cu conducerea clubului să ne strângem mâna amiabil. În primul rând, îi mulțumesc domnului Ionuț Popa că a crezut în mine, pentru dânsul am venit la Arad și îi doresc multă, multă sănătate. Foștilor mei colegi le urez multă baftă, poate îmi vor ține și mie o medalie de campion la vară. O să vin cu plăcere și la meciurile UTA-ei în Liga 1, pe noul stadion, cred că publicul mă va primi bine. Plec spre Moldova, unde am bătut deja palma pentru un contract de 6 luni de zile, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, cu FC Botoșani. Nu mi-am spus ultimul cuvânt în fotbal, sper să-mi ating obiectivele cu noua mea formație.

 

În vârstă de 32 de ani, Șeroni a mai jucat pentru Auxerre Lugoj, ACS Recaș, ACS Poli Timișoara, Speranța Nispoireni, Viitorul Constanța, FC Brașov, FC Bihor și Dunărea Călărași. Pentru UTA a evoluat în 21 de partide, marcând și două goluri.