Accident pe podul din Subcetate! Trei autoturisme implicate și cinci victime în prima zi din an

Data publicare: Miercuri, 01 Ianuarie, 2020 Total: 4123 accesari

Accident pe podul din Subcetate! Trei autoturisme implicate și cinci victime în prima zi din an

Această primă zi a anului a venit cu ghinion pentru cinci persoane care au ajuns victime ale unui accident rutier în municipiul Arad.


Impactul s-a produs pe podul care face legătura cu cartierul Subcetate, între trei autovehicule dintre care un autoturism și două microbuze. Două dintre victime sunt conștiente și au ieșit singure din autovehicul.


Șoferii au fost avertizați de către polițiști să adapteze viteza la condițiile de drum mai ales în situațiile precum cea de față în care este ceață și cel mai probabil asfaltul este acoperit cu polei.


Update: În jurul orelor 21.40, un tânăr de 21 de ani, din Zăbrani, a condus o autoutilitară pe str. Pictor Eugen Popa în direcția străzii Cetății, și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul direcției de mers, acroșând parapetul, ulterior ajungând perpendicular pe partea carosabilă. 

Imediat după ce a ajuns perpendicular pe partea carosabilă a fost tamponat de un autoturism condus de o tânără de 29 ani, din Arad, care nu a păstrat o distanță de siguranță în mers.


La scurt timp după impactul inițial, autovehiculele au fost tamponate de o altă autoutilitară, al cărei conducător auto a pierdut controlul direcției de deplasare pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.


În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unui bărbat de 54 ani, pasager dreapta față în prima autoutilitară.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.