Cele mai frumoase urări de Anul Nou. Mesaje de trimis celor dragi de Revelion

Data publicare: Marti, 31 Decembrie, 2019 Total: 2048 accesari

Cele mai frumoase urări de Anul Nou. Mesaje de trimis celor dragi de Revelion

Cele mai multe mesaje și sms-uri cu urări de „La mulți ani! ”se trimit în ziua de 31 decembrie, ultima din an. Adresează-le și tu toate cele bune familiei, rudelor, prietenilor, colegilor de serviciu, vecinilor și tuturor cunoscuților. 

 

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

Fie ca Noul An să-ţi aducă liniştea şi împăcarea şi să-ţi ofere şansa de a-i face pe toţi dragi ţie fericiţi! La mulţi ani frumoşi!

Înainte ca o nouă filă din calendar să fie întoarsă şi Facebook-ul să fie inundat cu mesaje, permite-mi să-ţi urez, în linişte, un An Nou minunat, fericit, sănătos şi prosper! La mulţi ani!

De azi într-un an, vei cântări mai mult sau mai puţin. :) Un singur lucru este cert: îţi doresc tot binele din lume! La mulţi ani!

În ultimele ore din an, vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au iubit - am simţit cum îmi creşte inima, m-au urât - am devenit o persoană puternică, au intrat în viaţa mea - m-au făcut ceea cea sunt astăzi, m-au părăsit - astfel, am învăţat că nimic nu rezistă o veşnicie, şi tuturor celor care şi-au făcut griji pentru mine - mi-au arătat cât de mult le pasă. Vreau să vă mulţumesc tuturor! La mulţi ani!

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2019, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2020! ”

De Anul Nou, îţi doresc să strângi cât mai multe amintiri frumoase! Fie ca sufletul să cunoască toată fericirea pe care o poate trăi o inimă! Un an nou binecuvântat! La mulţi ani!

Fie ca noul an să-ţi transforme lacrimile în zâmbete, planurile în fapte şi visele în realitate! La mulți ani!

Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!

„Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!

„Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna că vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani

„În contul tău, la bancă numită Viaţa, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani!”

„Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. “La Multi Ani!”