Doi tineri din Maroc şi Algeria, opriţi din drumul ilegal spre Ungaria

Data publicare: Joi, 26 Decembrie, 2019 Total: 704 accesari

Doi tineri din Maroc şi Algeria, opriţi din drumul ilegal spre Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici - judeţul Arad au depistat doi cetăţeni din Maroc respectiv Algeria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, cu scopul de a ajunge în Ungaria. 

În data de 23.12.2019, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat, în urma unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale desfăşurată în zona de responsabilitate, două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, spre frontiera cu Ungaria.

Întrucât acestea nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Maroc şi Algeria, în vârstă de 28, respectiv 30 de  ani şi au declarat că intenţionau să ajungă în  Ungaria.

În cauză, poliţiştii de frontieră continuă cercetările, la finalizare urmând a se dispune măsurile legale care se impun.Sursa: Poliţia de Frontieră