Nume greu din PSD trimis după gratii în Ajun de Crăciun!

Data publicare: Marti, 24 Decembrie, 2019 Total: 5352 accesari

Nume greu din PSD trimis după gratii în Ajun de Crăciun!

Viorel Hrebenciuc, fost deputat PSD, a fost condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul intervențiilor pentru licența Giga TV.

Viorel Hrebenciuc a fost cercetat pentru că, susţineau anchetatorii la momentul trimiterii în judecată, acesta s-a implicat spre a determina funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei postului Giga TV – controlat de primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.



Și fostul primar din Piatra Neamț Gheorghe Ștefan a primit 3 ani și 9 luni de închisoare, iar fosta șefă a CNA Laura Georgescu  a fost condamnată la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare. Decizia nu e definitivă.

 

„Ulterior datei de 17.09.2013, dată la care CNA a decis retragerea licenţei audiovizuale pentru un post TV, suspecta Iorga Narcisa – Clementina, membru al CNA, a îndrumat persoana care controla societatea comercială deţinătoare a postului de televiziune respectiv, să apeleze la cunoştinţele sale din mediul politic, pentru a influenţa votul pe care ceilalţi membri ai CNA urmau să îl dea cu privire la contestaţia pe care postul TV respectiv intenţiona să o formuleze. În acest context, Iorga Narcisa a precizat pe cine anume dintre oamenii politici trebuie să îi acceseze şi capaciteze, pentru ca aceştia, la rândul lor, să îi influenţeze pe membrii CNA asupra cărora puteau să îşi exercite influenţa şi autoritatea. În acest context, printre oamenii politici nominalizaţi de Narcisa Iorga, s-a numărat şi parlamentarul Viorel Hrebenciuc”, transmite DNA într-un comunicat de presă.