Femeie din Arad, bătută de fiul ei în vârstă de 20 de ani și de fostul ei soț

Data publicare: Luni, 23 Decembrie, 2019 Total: 1811 accesari

Femeie din Arad, bătută de fiul ei în vârstă de 20 de ani și de fostul ei soț Acum în prag de Sărbători, în loc să se adune în jurul bradului de Crăciun și să stea împreună fericiți, o mamă a fost bătută crunt de fiul ei în vârstă de 20 de ani și de fostul ei soț. 

Cu o cruzime rar întâlnită, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Arad și-a bătut propria mamă, cu pumnii și cu piciorele, împreună cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 49 de ani, în casa unde aceasta locuia.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă 22 decembrie a.c., atunci când femeia în vârstă de 45 de ani a sunat cu disperare la poliție și a anunțat ce s-a întâmplat. 

Atât tatăl, cât și fiul au primit ordine de protecții provizorii și urmează să fie cercetați penal sub aspectul săvârșirii de violență în familie.

Foto: arhivă Nos prestations offrent des réductions très intéressantes et pour tout achat de Kamagra Oral Jelly https://pilemeds.com/commander-kamagra-jelly-moins-cher.html , vous aurez une livraison rapide sur toute la France et la Belgique.