Falcă, Cionca, Bîlcea, Bibarţ şi Glad Varga în cea mai haioasă urare de Crăciun

Data publicare: Luni, 23 Decembrie, 2019 Total: 2842 accesari

Falcă, Cionca, Bîlcea, Bibarţ şi Glad Varga în cea mai haioasă urare de Crăciun

Mai avem o zi până la ajunul Crăciunului şi mediul virtual, dar nu numai, s-a umplut de urări de “Sărbători Fericite”, “Crăciun Fericit”, de la instituţii, politicieni, persoane publice, şi până la românul de rând.

 

Liberalii arădeni s-au gândit ca în acest an să iasă din tiparele cu care ne-am obişnuit de mulţi ani şi din clasicele urări, iar în mediul virtual circulă un clip animat în care conducerea liberalilor arădeni apar în altfel de ipostaze decât cele clasice cu brad, luminiţe, globuri şi beteală.

 

Protagoniştii haiosului clip care are fondul muzical cunoscuta melodie spaniolă cu salutul tradițional “Feliz Navidad” Crăciun / Anul Nou Fericit,), sunt europarlamentarul Gheoghe Falcă, preşedintele Consiliului Judeţean Arad Iustin Cionca, preşedintele organizaţiei municipale a PNL Arad Sergiu Bîlcea, care este de altfel şi candidatul liberalilor la fotoliul de primar la alegerile de anul viitor, Călin Bibarţ actual primar interimar al Aradului şi deputatul Glad Varga.

 

“Feliz Navidad” este o melodie de Crăciun scrisă în 1970 de cântărețul și compozitorul puertorican José Feliciano. Cu corul său simplu spaniol (salutul tradițional de Crăciun / Anul Nou, „Feliz Navidad, an prosper și fericire” însemnă „Crăciun fericit, un an prosper și fericire”) și simultan simplul verset englezesc „Vreau să vă doresc un Crăciun fericit din fundul inimii mele”








Falcă


Bîlcea


Cionca/Glad


Bibarţ/Bîlcea