Un tânăr din Vladimirescu GRAV rănit după ce a intrat cu BMW-ul în tramvai

Data publicare: Duminica, 22 Decembrie, 2019 Total: 3524 accesari

Un tânăr din Vladimirescu GRAV rănit după ce a intrat cu BMW-ul în tramvai

Sâmbătă seara, în jurul orei 23:00, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Vladimirescu a ajuns la spital în stare gravă, după ce a intrat cu BMW-ul pe care îl conducea, în tramvai. 


Șoferul, un bărbat din Vladimirescu în timp ce conducea pe Calea Radnei, în apropiere de Real, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și a intrat frontal într-un tramvai condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 54 de ani.


În urma impactului deosebit de violent, șoferul a rămas prins printre fiarele contorsionate ale autoturismului, până la sosirea unui echipaj ISU. Bărbatul a fost extras din mașină, în viață, însă cu răni multiple și a fost transportat în stare gravă la spital. 


Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. 


Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.





“Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că aseară, în jurul orei 22.40, un bărbat de 39 ani, din Vladimirescu, a condus un autoturism pe Calea Radnei, iar la km 539+100m a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă spre dreapta, intrând apoi în coliziune frontală cu un tramvai condus regulamentar de un arădean de 54 de ani.  În urma coliziunii a rezultat ranirea gravă a conducatorului auto.  Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ, iar conducătorului auto i-au fost recoltate două probe de sânge. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, spun reprezentanţii IPJ Arad.