FCC Baschet Arad vrea să își ia revanșa împotriva lui „U” Cluj, în ultimul meci al anului

Data publicare: Vineri, 20 Decembrie, 2019 Total: 2333 accesari

FCC Baschet Arad vrea să își ia revanșa împotriva lui „U” Cluj, în ultimul meci al anului

FCC Baschet Arad are parte mâine seară de ultimul examen din 2019. Fetele antrenate de Manuel Rodriguez şi Cristian Bondor întâlnesc Universitatea Cluj-Napoca, în deplasare, sâmbătă, de la ora 18.

Practic, va fi duelul care stabileşte ocupanta locul doi la final de an în grupa de Vest a Ligii Naționale. Ambele echipe au strâns 14 puncte şi un bilanţ de şase victorii şi două eşecuri, după cele opt etape scurse din sezonul 2019-20. Ultima confruntare directă dintre cele două combatante a fost adjudecată de formaţia clujeană, care se impunea, surprinzător, la Arad. S-a terminat 64-62 pentru oaspetele de atunci, meci după care antrenorul Dejan Mudresa a plecat de la echipă.

Rămâne de văzut dacă Hadzovic va reveni pe teren, sârboaica fiind indisponibilă de aproape o lună de zile, după duelul de la Târgu Secuiesc. CSM Satu Mare – Sirius Târgu Mureş e celălalt meci al etapei a noua, în timp ce duelul Rookies Oradea – KSE Târgu Secuiesc, scor 53-81, s-a disputat în devans. Arbitrii pentru duelul de la Cluj-Napoca au fost delegaţi Zsolt Csiki, Laszlo Bojte şi Stefan Atomulese.

Baschetarad.ro