Prichindeii de la Grădinița Bambi din Arad i-au colindat lui Moș Crăciun pe scena Teatrului de Marionete

Data publicare: Miercuri, 18 Decembrie, 2019 Total: 2303 accesari

Prichindeii de la Grădinița Bambi din Arad i-au colindat lui Moș Crăciun pe scena Teatrului de Marionete

Dimineața zilei de miercuri 18 decembrie a.c., sala Teatrului de Marionete din Arad a fost arhiplină, unde părinții și bunicii, încărcați de mari emoții au participat la serbarea copilașilor de la Grădinița P.P. "Bambi" din Arad

Îndrumați de doamna director prof. Istrate Corina și educatoarele grădiniței, prof.înv.preș. Girigan Otilia, prof.înv.preșc. Meszar Romina, prof.înv.preșc. Istrate Lacrina, prof.înv.preșc. Sas Liliana, prof.înv.preșc. Cociuban Adelina, ed. Olivia Giurgiu și ed. Carja Cristina , preșcolarii grădiniței au susținut serbarea de Crăciun, prin prezentarea diferitelor scenete, momente de dans și multe colinde. 


Copiii i-au arătat lui Moș Crăciun, ( prezent și el în sală n.red.), că merită darurile mult așteptate și depășind emoțiile mari au dovedit că sunt foarte bine pregătiți și copii foarte talentați. 


La final, Moș Crăciun a urcat pe scenă într-o atmosferă de mare bucurie din partea copiilor, dar și a părinților, care s-au bucurat de bătrânul mult așteptat, atât de cei mici cât și de cei mari. 


Moș Crăciun a împărțit cadouri copilașilor, care fără emoții și cu mult curaj i-au vorbit Moșului și au spus că îl așteaptă să vină și acasă cu daruri sub brad.