Succes fără probleme cu ultima clasată: FCC Baschet Arad – CSU Rookies Oradea 78-27

Data publicare: Miercuri, 18 Decembrie, 2019 Total: 668 accesari

Succes fără probleme cu ultima clasată: FCC Baschet Arad – CSU Rookies Oradea 78-27

FCC Baschet Arad a obţinut un nou succes în grupa de Vest a Ligii Naţionale, după 78-27 în faţa celor de la CSU Rookies Oradea. A fost cea de-a 6-a victorie a sezonului pentru trupa pregătită de Manuel Rodriguez, din opt jocuri disputate.

 

Practic, arădencele au avut parte de un antrenament cu public în partida cu ultima clasată. Doar primele 10 minute au fost echilibrate, după care „galben-albastrele” au dominat clar întâlnirea şi au izbutit să câștige categoric. De altfel, deznodământul la 51 de puncte diferenţă a fost previzibil.

 

Staff-ul tehnic al FCC a rulat toate cele 12 jucătoare trecute pe foaia oficială (Hadzovic a fost menajată), iar junioarele clubului au strâns, împreună, 13 puncte. Alexandra Rotariu (18 ani) chiar a punctat pentru prima oară în Liga Națională de Baschet Feminin.

 

A fost o ultimă repetiţie înaintea confruntării de sâmbătă, de la Cluj, unde Marta Fodor şi coechipierele ei au de luat o revanşă pentru surprinzătorul eşec de la Arad.

 

Formații și marcatoare:

 

FCC Baschet Arad: Karakasevic 15 puncte, Akathiotou 13, Fodor 12, Ardelean 11, Ciotir 8, Mercea 6, Lipovan 6, Pop 3, Neagu 2 şi Rotariu 2.

 

CSU Rookies Oradea: Vujovic 7, Saric 7, Chis 6, Farago 4, Goncze 2 şi Blejan 1.

 

baschetarad.ro