Fetiță de 10 ani GRAV accidentată în Sânnicolau Mic. AFLĂ care este starea fetiței

Data publicare: Marti, 17 Decembrie, 2019 Total: 1982 accesari

Fetiță de 10 ani GRAV accidentată în Sânnicolau Mic. AFLĂ care este starea fetiței În dimineața zilei de marți 17 decembrie, un eveniment rutier nefericit a avut loc în jurul orei 7:00, când o fetiță în vârstă de numai 10 ani a fost GRAV accidentată, la Sânnicolau Mic. AFLĂ detalii


UPDATE 2: ora 10:45 : Din informațiile pe care le-am primit, fetița a fost internată pe secția ATI, în comă, și prezintă fracturi ale craniului, fractură de coaste și contuzie pulmonară. 


UPDATE 1 ORA 10:00 : ”Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit următoarele:
În această dimineață, în jurul orei 07:15, o fetiță de 10 ani, dun judetul Mureș, se deplasa în pe trotuarul pietonal de pe str. Nicolaus Lenau dinspre str. Steagului și în dreptul imobilului nr. 1 s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care a fost accidentată de un autoturism condus de un arădean de 50 ani, care se deplasa pe str. Nicolaus Lenau dinspre str. Steagului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei. 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

ȘTIRE INIȚIALĂ
Accidentul rutier a avut loc pe strada Clopotului, din cartierul Sânnicolau MIc. Se pare că fetița în vârstă de 10 ani a fost accidentată grav, în timp ce traversa prin loc nepermis. Ea a sărit în fața mașinii pe care nu a observat-o că se apropia de ea. 

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD care a preluat victima și a transportat-o la spital.


sursa foto: arhivă