Vot pentru sălile de sport la liceele „Adam Muller Guttenbrunn” şi „Vasile Goldiş”

Data publicare: Luni, 16 Decembrie, 2019 Total: 773 accesari

Vot pentru sălile de sport la liceele „Adam Muller Guttenbrunn” şi „Vasile Goldiş”

Consilierii locali PNL vor vota astăzi câteva proiecte importante pentru comunitatea locală. Astfel se fac paşi importanţi pentru ridicarea a două săli de sport, pentru liceele „Adam Muller Guttenbrunn” şi „Vasile Goldiş”. Proiectele de hotărâre vizează aprobarea documentației tehnico-economice pentru adaptare la teren a documentațiilor. „Proiectul există, trebuie adaptat la realitatea din teren.

Construcţia sălilor de sport este importantă pentru elevi şi pentru cetăţenii din zonă. În Aradul Nou, cetăţenii au solicitat la fiecare întâlnire sală de sport şi mă bucur că administraţia PNL face paşi importanţi pentru demararea construcţiei. Sala de sport va fi folosită de oamenii din cartier, nu doar de elevi.

Realizarea sălilor de sport este benefică pentru sănătatea elevilor şi asigură o bază de pornire pentru sportul de performanţă. Suntem parteneri ai educaţiei, investim sume mari din bugetul local pentru reabilitarea unor şcoli, este cazul investiţiei majore la Colegiul Naţional Elena Ghiba Birta sau Colegiul Economic
”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.