Ce se întâmplă cu VREMEA în următoarele zile. La așa ceva nu te așteptai

Data publicare: Luni, 16 Decembrie, 2019 Total: 838 accesari

Ce se întâmplă cu VREMEA în următoarele zile. La așa ceva nu te așteptai

Meteorologii au vești care ii surprinde pe români. VEZI cum va fi vremea în următoarele zile

Chiar dacă Sărbătorile se apropie, și suntem la sfârşitul lunii decembrie, meteorologii ne anunţă că, săptămâna viitoare, temperaturile din termometre vor arăta cu totul altceva. Pe teritoriul României apare o masă de aer cald din nordul Africii, iar valorile din termometre au început deja să urce.

Încălzirea se va face treptat, astfel că săptămâna viitoare este posibil să înregistrăm recorduri termice pentru această perioadă din an și vom avea un Crăciun cu temperaturi foarte ridicate.

Miercuri, vom avea temperaturi cu 15 grade mai ridicate faţă de normalul perioadei calendaristice în care ne aflăm. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab şi moderat, iar valorile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 20 de grade. La Târgovişte, vom avea 21 de grade Celsius, iar în Ploieşti se vor înregistra 20 de grade Celsius. Meteorologii ne spun, însă, că toată săptămâna viitoare va fi caldă.

Și în Banat vremea de afară va continua să arate ca una de primăvară, cu temperaturi pozitive, atât în cursul zilei, cât și noapte. La Arad, maximele zilei vor atinge 12 grade, iar vineri mercurul din termometre va urca până la 14 grade Celsius.


foto: renasterea.ro