A ajuns și Mihai Fifor la DNA Timiş, în dosarul şpăgilor de la PSD Arad !

Data publicare: Vineri, 13 Decembrie, 2019 Total: 2528 accesari

A ajuns și Mihai Fifor la DNA Timiş, în dosarul şpăgilor de la PSD Arad !

Mihai Fifor, fost ministru de Interne, şi Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, au fost  chemaţi  vineri 13 decembrie, la DNA Timișoara pentru a fi audiaţi în dosarul şpăgilor de la PSD Arad.

 

Cei doi au fost citaţi deoarece în stenogramele din acest dosar apar şi numele lor. 

În acest dosar, în care sunt cercetați și trei parlamentari PSD, au fost reținute inițial opt persoane, printre care și șeful Direcției Regionale de Drumuri Timișoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Procurorii DNA îl acuză pe șeful Direcției Regionale de Drumuri Timișoara de 9 infracțiuni de folosire a influenței sau autorității în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, 5 infracțiuni de luare de mită, 5 de abuz în serviciu și de complicitate la folosirea influenței sau autorității. În acest caz sunt cercetați și alți angajați ai DRDP Timișoara.

În acest dosar sunt cercetați și doi deputați PSD, Dorel Căprar și Florin Tripa, dar și senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliță.

 

Citește și : Pe principiul mafiot al taxei de protecție, controlorilor de trafic de la DRDP Timișoara, li se pretindea o taxă lunară de 700 de euro!