Grav accident la ieșire din Arad cu două victime dintre care una încarcerată

Data publicare: Vineri, 13 Decembrie, 2019 Total: 8187 accesari

Grav accident la ieșire din Arad cu două victime dintre care una încarcerată UPDATE: Este vorba despre două victime, ambii bărbați, dintre care unul este încarcerat. Victimele sunt preluate de echipaje SAJ și SMURD. 


În această dimineață, în jurul orei 10.30 a avut loc un accident rutier, pe Calea 6 Vanatori, la ieșire din Arad spre Curtici. 


Este posibil a impactul să fi provocat două victime încarcerate. La fața locului s-au deplasat Detașamentul Arad cu un echipaj descarcerare, un echipaj SMURD cu sprijin și un echipaj SAJ.

UPDATE 2 ora 13:20: ”Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au constatat următoarele:
Astăzi, în jurul orei 10:38, un tânăr de 19 ani, din Curtici, a condus un autoturism pe o proprietate alăturată drumului public și la intersecția cu D.J. 709/B km 4, si nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 ani, din Arad, care se deplasa pe sensul de mers dinspre Curtici-Arad, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară tânărului și rănirea gravă a celuilalt conducător auto.Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au precizat reprezentanții IPJ Arad.


În aceste momente, drumul esre blocat pe ambele sensuri.


Update: Cauza accidentului se pare că ar fi neacordarea de prioritate. 
Victimele ar fi doi bărbați, unul rănit grav și celălalt ușor. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.