Vulturar, în probe la Liverpool! Tânărul utist va juca două partide mâine în tricoul „cormoranilor”

Data publicare: Vineri, 13 Decembrie, 2019 Total: 2624 accesari

Vulturar, în probe la Liverpool! Tânărul utist va juca două partide mâine în tricoul „cormoranilor”

Utistul Cătălin Vulturar, cel mai tânăr debutant din istorie în Liga a II-a, se află în aceste zile în probe la campioana europei, FC Liverpool.

 

Juniorul „roș-albilor” a debutat în eșalonul secund în sezonul trecut, când Ionuț Popa l-a introdus în teren pe finalul meciului cu Farul, din decembrie 2018, la vârsta de 14 ani și 9 luni. În acest sezon, sub comanda lui Laszlo Balint, Vulturar a evoluat doar patru minute în campionat, în partidele cu Gloria Buzău și Concordia Chiajna. În Cupă în schimb, mijlocașul a fost titular în meciurile contra celor de la Lipova și Crișul, iar în duelul de gală cu Dinamo a intrat pe final.

 

Acum, însoțit de impresarul său Cătălin Sărmășan, dar și de un alt tânăr fotbalist, orădeanul Patrick Gânțe, Vulturar se antrenează cu echipa Under 16 a liderului din Premier League. Sâmbătă, cei doi vor juca într-un triunghiular cu echipele similare ale Crewe Alexandra și Blackburn Rovers, unde vor avea oportunitatea să se remarce. Stagiul de pregătire al celor doi tineri fotbaliști se încheie duminică, urmând ca scouterii celor de la Liverpool să decidă care e calea de urmat: o ofertă imediată sau doar o monitorizare și mai atentă a celor doi la cluburile la care evolueză, UTA Arad, respectiv CAO Oradea.

 

Pe lângă lucrurile reușite în tricoul UTA-ei, Vulturar este titular și, în general, căpitan la naționala U16 a României.