Biserica Betel din Arad a luat FOC în noaptea de joi spre vineri. AFLĂ cauza incendiuliu

Data publicare: Vineri, 13 Decembrie, 2019 Total: 3668 accesari

Biserica Betel din Arad a luat FOC în noaptea de joi spre vineri. AFLĂ cauza incendiuliu

În cursul nopții de joi spre vineri, 13 decembrie pompierii arădeni s-au deplasat pe Calea Aurel Vlaicu, unde Biserica Betel a luat foc. AFLĂ detalii

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent și cu degajări mari de fum. Se pare că Biserica a fost recent renovată.

UPDATE: ” În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în interior, posibilitatea de propagarea la întreaga construcție, cu degajări mari de fum. A fost localizat în limitele găsite fără a se extinde la restul construcției. A ars doar mobilierul depozitat în mijlocul bisericii. Cauza probabila "jar sau scântei provenite de la un aparat de sudat sau tăiat" a precizat maiorul Pleșca George, ISU Arad.

”Incendiul se manifestă în interiorul Bisericii cu degajări mari de fum”
a precizat maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.


S-a intervenit cu  Detașamentul Arad, care a acționat cu două autospeciale de stingere, o  autospecială de lucru și salvare la înălțimi, o ambulanță SMURD și o autospecială, iar pompierii au reușit să stingă  focarul după ce au ridicat nacela macaralei la o înălțime de peste 20 de metri, acționând asupra acoperișului clădirii aflată în pericol de a se aprinde cu totul.

Mobilierul din interior a fost distrus în totalitate, fiind evacuat de către pompieri, ajutați de enoriași. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 1:30 noaptea.

foto/video: ISU Arad