TRAGEDIE într-o familie din Arad : Copilul lor în vârstă de 13 ani a murit de meningită

Data publicare: Joi, 12 Decembrie, 2019 Total: 1085 accesari

TRAGEDIE într-o familie din Arad : Copilul lor în vârstă de 13 ani a murit de meningită O familie din localitatea Almaș, din județul Arad trece în aceste momente printr-o adevărată tragedie. Copilul lor în vârstă de numai 13 ani a murit de meningită.

Băiatul în vârstă de 13 ani din comuna Almaș din județul Arad a murit la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara, unde a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie "Louis Țurcanu". 

Se pare că băiatul în vârstă de 13 ani se îmbolnăvise la sfârșitul lunii noiembrie și atât el, cât și sora lui nu au mai frecventat școala din data de 25 noiembrie. 

Pe data de 29 noiembrie starea copilului s-a înrăutățit și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie "Louis Țurcanu" din Timișoara, după care a fost transferat la cel de boli infecțioase.

La spital, copilul a fost diagnosticat cu meningoencefalită, într-o stare foarte gravă și cu convulsii.

Din nefericire, în seara zilei de miercuri 11 decembrie a.c., băiatul s-a stins pe patul de spital.

În prag de sărbători, familia acestui copil trece printr-o adevărată tragedie, iar în loc să se bucure cu toții în jurul bradului de Crăciun, părinții vor merge să-i aprindă o lumânare la mormântul lui.

Foto: arhivă