Mălina, botoșăneancă de 22 de ani, votată „Cea mai frumoasă şoferiţă din România”

Data publicare: Miercuri, 11 Decembrie, 2019 Total: 3128 accesari

Mălina, botoșăneancă de 22 de ani, votată „Cea mai frumoasă şoferiţă din România”

“Cea mai frumoasă şoferiţă din România” a fost desemnată o tânără din Botoșani, concursul fiind realizat pe Facebook de una dintre cele mai cunoscute pagini ale comunităţii şoferilor români, informează Monitorul de Botoșani.


Criteriile obligatorii de participare, naţionalitatea română şi practicarea acestei meserii pe maşini de mare tonaj, au fost întrunite de tânăra de 22 de ani, care s-a impus drept câștigătoare, fiind votată de majoritatea internauților.

Mălina a reuşit să strângă peste 3.500 de like-uri la poză cu care a participat în cele două runde de concurs.

 

 

Mălina Elena Ghileschi este botoșăneancă și are 22 de ani. A terminat şcoala de şoferi pentru categoriile C şi E, obținând atestatul pentru transportul de marfă. Începând din ianuarie 2019 este șoferiță profesionistă. În prezent, lucrează în străinătate, la firma germană Spedition Pflaum GmbH . Este plecată împreună cu logodnicul ei care are deja un an vechime ca şofer de camion pentru o companie locală de supermaketuri.

Tânăra lucrează la firma germană Spedition Pflaum GmbH care se ocupă de distribuţie de produse, colete şi transport de marfă internaţional.

„Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj, am reuşit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute”, a spus Mălina Ghileschi.