Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit la vârsta de 61 de ani

Data publicare: Marti, 10 Decembrie, 2019 Total: 2689 accesari

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit la vârsta de 61 de ani

Artista suedeză Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit luni, la vârsta de 61 de ani, în urma unei boli îndelungate.

Marie Friedriksson s-a născut pe 30 mai, în 1958, în sudul Suediei. În 1986, alături de Per Gessle, a format trupa Roxette, care a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride” şi „Milk and Toast and Honey” au făcut înconjurul lumii, fiind considerate în prezent adevărate „evergreen-uri”.

Trupa Roxette a devenit faimoasă cu piese precum „It must have been love”, „Joyride”, „Listen to your heart” și „The Look”.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a fan clubului formației Roxette.

În 2002, Marie Fredriksson a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală și a urmat un tratament agresiv.
 

În 2009, duoul s-a reunit și a reînceput să susțină concerte live, însă, în februarie 2016 a concertat pentru ultima dată, deoarece Marie a fost sfătuită de medici să nu mai cânte pe scenă.

 

„Anunțăm cu mare tristețe că una dintre cele mai importante și iubite artiste ale noastre a murit. Marie Fredriksson a murit în dimineața zilei de 9 decembrie în urma bolii cu care se lupta”, a transmis familia prin intermediul unui comunicat, conform publicației Mirror.