Zornăit de cătușe în dosarul Mafiei PSD de la Arad. Nume grele din PSD ajunse după gratii

Data publicare: Marti, 10 Decembrie, 2019 Total: 11192 accesari

Zornăit de cătușe în dosarul Mafiei PSD de la Arad. Nume grele din PSD ajunse după gratii

După descinderile de luni ale DNA la Arad, audieri și declarații, procurorul Codrin Gavra (arădean de origine), de la DNA Timisoara, a dispus retinerea a nu mai putin de 8 suspecti in dosarul de coruptie in care sunt cercetati mai multi angajati ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, in frunte cu directorul Cristian Ispravnic, consilier județean PSD Arad.

 

Ispravnic ar fi transformat instituția într-o adevărată pușculiță de bani pentru PSD Arad. Totodată, acesta a fi “căpușat” institutia, spun procurorii DNA, cu oameni agreați de Dorel Căprar, liderul PSD Arad, cercetat și el în dosar alături de un alt deputat social-democrat din Arad, Florin Tripa.


Pe lângă Ispravnic, reținuți pentru 24 de ore mai sunt Cristian Horgea, șotul fostului prefect Florentina Horgea, membru PSD Arad, Anca Stoenescu, consilier municipal PSD și fost inspector general adjunct la ISJ Arad, iar gurile rele spun că era protejata lui Mihai Fifor, Elisabeta Miuțescu, angajată la DRDP Timișoara și proprietara restaurantului Carolina din Arad.

 

Printre reținuți se mai află și fostul primar PSD al orașului Bocșa, Mirel Pascu, șef al departamentului juridic din cadrul DRDP Timișoara. Numele acestuia apare și în dosarul permiselor de port-armă din Caraș-Severin, alături de cel a lui Mihai Fifor.  


Elisabeta Miutescu, la audieri la DNA Timișoara




Anca Stoenescu, la audieri la DNA Timișoara



Cristian Ispravnic, reținut de DNA

 

 

Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase

 

Nici usturoi n-am mâncat nici gura nu le miroase, asta ne explică deputații PSD de Arad Dorel Căprar și Florin Tripa după vizita la DNA Timișoara în dosarul șpăgilor de la Vama Nădlac.

 

„Am dat declaraţii. Nu mă simt vinovat cu nimic, nu ştiu de ce m-au adus aici“, a afirmat Dorel Căprar, preșdintele PSd Arad.

 

“Dragi prieteni, fac această postare mai ales pentru a răspunde îngrijorării multora dintre voi, cărora vă mulțumesc pentru gândurile frumoase, dar şi pentru a satisface curiozitatea celorlalți.
A fost fără îndoială cea mai intensă dintre diminețile mele de om politic. Pornit de la prima oră spre aeroport pentru a ajunge în Parlamentul României unde m-ați trimis prin votul dumneavoastră să vă reprezint, drumul meu a urmat un traseu neașteptat, la sediul Direcției Naționale Anticorupție Timișoara.
Acesta sunt motivele pentru care numele meu, din păcate, a deschis prima pagină a zilei de astăzi. Mi-aș fi dorit ca activitatea mea sau anumite realizări, în folosul comunităţii, să fie făcute publice. Uneori însă se întâmplă altfel decât ne-am dori și atunci trebuie să găsești în tine puterea de a merge înainte și mai ales să cauți să privești direct în ochii tuturor, a celor care cred și a celor care se îndoiesc de tine și să le spui cu tărie și inimă curată: Florin Tripa, deputatul Florin Tripa este un om cinstit! ” scrie Tripa pe pagina de Facebook.