Florin Tripa suspect în dosarul DNA, Cristian Horgea soțul fostului prefect acuzat ca și fiind capul caracatiței

Data publicare: Luni, 09 Decembrie, 2019 Total: 3158 accesari

Florin Tripa suspect în dosarul DNA, Cristian Horgea soțul fostului prefect acuzat ca și fiind capul caracatiței

Deputatul PSD Florin Tripa: „Mi s-a adus la cunoștință că sunt suspect de trafic de influență – pentru că aș fi favorizat numirea în funcție a unui om cu care sunt certat de trei ani și de angajarea unui fin într-un post de simplu inginer la DRDP” – a declarat Tripa la ieșirea din sediul DNA.

 

Procurorii anticorupție au descins, luni dimineața, nu doar la sediul PSD Arad, ci și la locuințele deputaților PSD Dorel Căprar și Florin Tripa.


Citește și:  
Percheziții DNA la sediul PSD Arad!


„Eu nu am avut percheziţie domiciliară acsasă, doar la sediul PSD. Am înţeles că este un dosar în lucru mai complex pe DRDP Timişoara. Mi s-a dat calitate de suspect pentru trafic de influenţă, că aş fi favorizat numirea în funcţie a unui domn, cu care nu mai am o relaţie din 2016, chiar am fost certaţi, dar şi că s-ar fi angajat naşul meu la DRDP Timişoara pe funcţia de inginer simplu, nu pe funcţie de conducere, inginer de drumuri şi poduri, e meseria dânsului de 30 de ani”, a declarat Florin Tripa, întro intervenţie telefonică la Antena 3.









Capul caractitei șpăgilor din Vama nădlac este Cristian Horgea, membru PSD, nimeni altul decât soțul fostului prefect de Arad, Florentina Horgea.