Avalanșă de misiuni pentru ISU Arad în acest weekend! Au intervenit în nu mai puțin de 66 de cazuri

Data publicare: Luni, 09 Decembrie, 2019 Total: 1089 accesari

Avalanșă de misiuni pentru ISU Arad în acest weekend! Au intervenit în nu mai puțin de 66 de cazuri

Nu mai puțin de 66 misiuni au avut de eecutat în acest sfârșit de săptămână subunitățile de intervenție ale ISU ARAD.

Au fost stinse 6 incendii, modulele SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale în 56 de cazuri. Au mai fost executate alte patru diferite misiuni.

Pentru stingerea incendiilor au intervenit subunitățile din Gurahont, Birchis și Detașamentul de Pompieri Arad.

Garda de intervenție Gurahonț a intervenit în localitatea Tărmure pentru stingerea unui incendiu la un depozit de baloti de paie, în aer liber. Intervenția a durat aproximativ 5 ore, au ars aproximativ 1000 baloți de paie.

Garda de intervenție Birchis a interveniți pentru stingerea unui incendiu de cauciucuri uzate și alte deșeuri lemnoase în localitatea Săvârșin. Incendiul se manifesta pe aproximativ 300 mp.cu posibilitatea de propagare la construcții și a fost stins după aproximativ două ore.

Detașamentul de Pompieri Arad a executat patru misiuni de stingere, la trei imobile și la un depozit de fân în aer liber în localitatea Mănăstur.

Duminica dimineața, două echipaje de stingere, un echipaj SMURD și unul descarcerare a intervenit pentru stingerea unui incendiu într-un bloc de locuințe. În momentul sosirii forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat și violent, cu degajări mari de fum în baie, cu posibilitatea de propagare la întreg apartamentul și la apartamentele învecinate. La fața locului a fost găsită o persoana, femeie, locatar al apartamentului care prezenta ușoară intoxicație și atac de panică. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului. 

Incendiul a fost stins în limitele găsite fără a se propaga la celelalte camere sau apartamente.