Problemă tranşată! Cheşa Ilie îşi pierde locul în Consiliul Local! Locul urmează să fie vacantat!

Data publicare: Luni, 09 Decembrie, 2019 Total: 1648 accesari

Problemă tranşată! Cheşa Ilie îşi pierde locul în Consiliul Local! Locul urmează să fie vacantat!

Demisia din PSD scrisă la nervi  a lui Cheşa Ilie, în urma clinciurilor cu Căprar şi Todor nu rămâne fără finalitate. PSD a trimis hârtia către prefectură, care a constatat încetarea calităţii de membru PSD a lui Ilie Cheşa, şi ca atare că nu mai are susţinere politică pentru locul din Consiliul Local Municipal Arad, fapt care duce automat la încetarea mandatului acestuia de consilier. Ca atare a fost înaintată Primăriei Arad vacantarea locului din CLM, care urmează să-i facă un cadou de “MIKULAŞ” lui Cheşa şi să elibereze scaunul de consilier pe care l-a ocupat din 2016.


Din sursele noastre semnătura noului subprefect există şi înaintată Primăriei Arad pe cererea făcută de PSD Arad, şi anume – de constatare a încetării înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier în cadrul CLM Arad a domnului Ilie Cheșa” şi de vacantare a locului din CLM.

Citeşte şi: Lupta internă din PSD Arad face prima Victimă! Cheșa Ilie la un pas de a-și pierde locul în CLM



Astfel gruparea Căprar-Todor are 1-0 în disputa internă cu gruparea Fifor-Tripa, care este “văduvită” de un soldat bun de asmuţit la beregata oponenţilor în luptele ce urmează.


Cu această ocazie şi nu doar cu aceasta, Cheşa va pierde şi sprijinul politic pe care-l avea în funcţia de director al ARR, nu că nu ar fi pierdut-o oricum odată cu schimbarea guvernului, însă acum nu-l mai vor nici ai lui care de fapt nu mai sunt al lui, fiind plecat din PSD.


Locul în consiliu a lui Cheşa este posibil să fie luat de Geanina Ignuţa, care este următoarea pe listă, şi din ce informaţii pe surse care au ajuns la urechile noastre, ar fi de partea lui Dorel Căprar, deci, 2-0 pentru Căprar în disputa internă cu Mihai Fifor, rămâne să vedem dacă Geanina Ignuţa doreşte să bifeze în CV locul de consilier chiar şi pentru câteva luni.