Numele lui Mihai Fifor apare în dosarul permiselor de port-armă eliberate ilegal în Caraș Severin

Data publicare: Joi, 05 Decembrie, 2019 Total: 1490 accesari

Numele lui Mihai Fifor apare în dosarul permiselor de port-armă eliberate ilegal în Caraș Severin

Mihai Fifor, fostul ministru de Interne apare în dosarul permiselor port-armă eliberate ilegal în Caraş Severin, împreună cu cel al secretarului general al Pro România, deputatul Ioan Mocioalcă.


De altfel, prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar după perchezițiile de miercuri legate de autorități care interveneau în favoarea unor persoane care voiau să obţină arme, dar nu participau la cursuri. El și-a înaintat ulterior demisia, deși, potrvit ministrului Marcel Vela, el era pe lista prefecțiolor care urmau să fie schimbați din funcție.


În același dosar, 5 persoane au fost reținute. Potrivit unor surse, numele lui Mihai Fifor, fost ministru de Interne în guvernarea PSD, apare în legătură cu acuzațiile aduse lui Florin Neagu, suspect în acest dosar. De altfel, acesta din urmă este acuzat că s-ar fi folosit de numele fostului ministru Mihai Fifor pentru a intimida conducerea IPJ Caraș-Severin, astfel încât să nu fie tras la răspundere penală cu privire la deținerea fără drept a armelor, potrivit referatului procurorilor.