Preșcolarii de la Bambi au fost ajutoarele lui Moș Nicolae și au împărțit cadouri elevilor de la Liceul cu Program Sportiv Arad

Data publicare: Miercuri, 04 Decembrie, 2019 Total: 4423 accesari

Preșcolarii de la Bambi au fost ajutoarele lui Moș Nicolae și au împărțit cadouri elevilor de la Liceul cu Program Sportiv Arad Dimineața de miercuri 4 decembrie a.c., la Liceul cu Program Sportiv Arad a fost încărcată cu multe emoții, fericire și atmosferă de Crăciun. Preșcolarii de la Grădinița P.P. "Bambi" din Arad au vizitat elevii clasei a 3-a de la Liceul cu Program Sportiv Arad și le-au oferit cadouri de Moș Nicolae. 

Extrem de primitori și fericiți, elevii clasei a 3-a de la Liceul cu Program Sportiv Arad, împreună cu doamna lor învățătoare prof. Kocsis Maria Magdalena i-au primit în mijlocul lor pe micuții de la Grădinița Bambi din Arad și împreună au realizat cizmulițe pentru Moș Nicolae. 

Ca și orice vizitator, micuții de la Bambi au dus elevilor cadouri de Moș Nicolae, pe care le-au împărțit cu multă fericire, iar bucuria de a dărui s-a simțit pe chipul fiecărui preșcolar.

La rândul lor, extrem de cuminți, talentați și isteți, elevii clasei a 3-a le-au oferit micuților de la "Bambi" surprize dulci, suc și un colaj de colinde, absolut încântătoare.

Această activitate a fost prevăzută în proiectul de parteneriat dintre Liceul cu Program Sportiv Arad și Grădinița P.P. "Bambi".

" Sunt foarte încântată că am avut ocazia să cunosc niște elevi extrem de cuminți, educați, cu mult mult bun simț și sufletiști cu cei de-o seamă cu ei. Mi-am dat seama cât de importantă este meseria unei învățătoare, care modelează astfel de suflete, copiii de azi, viitorul de mâine. Țin să precizez că astăzi, alături de doamna învățătoare Kocsis Maria Magdalena, împreună cu elevii și copilașii de la grădiniță am simțit bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, care "bat" la ușă. A fost o zi ce va rămâne în sufletul nostru, o amintire deosebit de plăcută. Felicitări tuturor cadrelor didactice, oameni deosebiți, adevărați dascăli ai Liceului cu Program Sportiv Arad, care se implică în foarte multe activități cu copiii și ne fac să fim mândri că suntem arădeni" a precizat educatoarea copilașilor de la "Bambi".