La Cinematograful din Grădiște, copiii au avut parte de surprize alături de trupa de teatru de păpuși NIROS din Arad, prezenți cu piesa Fata Babei și Fata Moșneagului

Data publicare: Sambata, 30 Noiembrie, 2019 Total: 1466 accesari

La Cinematograful din Grădiște, copiii au avut parte de surprize alături de trupa de teatru de păpuși NIROS din Arad, prezenți cu piesa Fata Babei și Fata Moșneagului În dimineața zilei de sâmbătă 30 noiembrie, în sala Cinematorgafului din Grădiște a fost multă veselie, bunădispoziție și atmosferă de poveste, alături de trupa de teatru de păpuși "NIROS" din Arad, care a prezentat piesa de teatru de păpuși "Fata Babei și Fata Moșneagului". 

Spectacolul a fost oferit de Centrul Municipal de Cultură Arad, cu ocazia Zilei Naționale a României, prezentat de îndrăgita trupă de teatru de păpuși "Niros" din Arad. Copiii au fost de-a dreptul fascinați, în ambele reprezentații, iar la final au avut ocazia să facă poze cu păpușile din poveste. 

Bucuria și fericirea de pe chipul lor i-a încântat pe toți cei prezenți, iar păpușile "și-au luat la revedere" pe anul 2019 și au promis copiilor că se vor revedea în anul 2020  cu multe alte surprize minunate. 

La plecare, spre marea lor bucurie, copiii au primit baloane cu inscripția "La mulți ani România" în culorile steagului românesc.