UTA își poate „betona” prima poziție cu o victorie la Călărași! Balint: „O echipă ce arată un joc mult peste locul ei din clasament”

Data publicare: Vineri, 29 Noiembrie, 2019 Total: 996 accesari

UTA își poate „betona” prima poziție cu o victorie la Călărași! Balint: „O echipă ce arată un joc mult peste locul ei din clasament”

Victoriile cu Farul și Concordia Chiajna au mărit avantajul UTA-ei din fruntea clasamentului la 4 puncte, după disputarea tuturor restanțelor. Duminică, arădenii joacă penultimul meci al anului, pe terenul Dunării Călărași, iar un succes ar asigura prima poziție până la începutul mini-returului, în februarie.

 

„Întâlnim o echipă ce arată un joc mult peste locul ei din clasament. A evoluat consistent și cu Rapidul miercuri, echipă de podium în Liga 2-a, așa că e clar că vom avea parte de un joc foarte greu. Pe lângă jocul bun colectiv, au și câteva individualități care pot face oricând diferența și mă refer în special la Honciu, un jucător bun, în formă în acest moment, dar și la Bogdan Rusu sau Ekollo. Îl mai au pe bancă și pe profesorul Cristian Pustai, poate cel mai experimentat și valoros antrenor de la nivelul ligii secunde, cu jocuri inclusiv în cupele europene. Eu sper doar să avem aceeași determinare și concentrare din ultimele două meciuri de pe teren propriu și spiritul de echipă de care am dat dovadă. Am rămas datori pentru ultimele deplasări disputate și vrem să ne revanșăm cumva în ultima din acest an calendaristic” a declarat antrenorul arădenilor, Laszlo Balint.

 

În tur, la chiar primul meci oficial al sezonului, „roș-albii” se impuneau clar, cu 3-0, pe „Motorul”, în fața Dunării conduse de Cristian Pustai. Buhăcianu, cu o „dublă”, și Bustea marcau pentru UTA. Pe lângă lista lungă de accidentați (Ciucur, Pușcaș, Coulibaly, Stancu, A. Rus, Șeroni), nici Romario Moise nu va evolua duminică deoarece a încasat cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului în partida contra Concordiei.

 

Duelul dintre Dunărea Călărași și UTA va avea loc duminică, de la ora 13:00.