Eugen Teodorovici despre Fifor: “Unde e șobolanul partidului?”

Data publicare: Miercuri, 27 Noiembrie, 2019 Total: 4000 accesari

Eugen Teodorovici despre Fifor: “Unde e șobolanul partidului?”

Fostul președinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Fifor, după ședința CEx de marți seara. Deranjat că Fifor a declarat despre el că și-ar fi dat demisia, Teodorovici a ieșit din biroul în care se afla, să îl caute pe Mihai Fifor.„Unde e șobolanul ală?”, întreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici.

 

Cei doi se aflau în birouri diferite în momentul în care Mihai Fifor a intrat în direct la o televiziune unde a declarat că Eugen Teodorovici și-ar fi dat demisia în ședința CEx. Când a auzit declarația făcută de colegul său, Teodorovici a luat foc. A ieșit din biroul său și s-a dus să îl caute pe Mihai Fifor. „Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff.





Mihai Fifor a ieşit şifonat rău în urma scandalului pentru detronarea Vioricăi Dăncilă de la conducerea PSD. În ultimele luni, românii nu au putut găsi imagini cu Dăncilă fără să fie flancată curtenitor şi grijuliu de senatorul Fifor. La o zi după alegeri, Fifor a atacat-o public pe Dăncilă (îi dădea dreptate Gabrielei Firea). Marţi, spectacol total: Fifor a anunţat că demisionează pe o reţea de socializare, apoi s-a răzgândit şi a şters postarea. Urma să înfrunte bărbăteşte atacurile al adresa Vioricăi Dăncilă? Nici vorbă! Seara s-a mai răzgândit, a mai trădat o dată – a demisionat şi a lăsat în off-side gruparea Dăncilă.

 

Înfuriat la culme, Teodorovici, care a ţinut piept contestatarilor până la capăt, l-a căutat pe Fifor prin sediul de partid. „Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff, potrivit presei centrale. Din fericire pentru el, Fifor plecase deja acasă, aşa cum i-au ordonat baronii PSD.

 

Fifor a fost în ultimele luni protagonistul unor trădări spectaculoase. După ce a semnat scrisoarea împotriva lui Dragnea, nu a mai vrut să recunoască. „A spus că a semnat pentru o butelie”, spunea ironic la Arad fostul premier Mihai Tudose. Gestul l-a costat demisia din funcţia de ministru al apărării, chiar a asistat săpşit la conferinţa de presă triumfală a lui Dragnea. Totuşi, când Dragnea a ajuns la pământ, Fifor a zburdat în tabăra Vioricăi Dăncilă. Până când roata s-a întors din nou şi Fifor a mai trădat o dată, (cine ştie pentru cine?!), şi a mai jurat o dată loialitate, cine ştie până când?!