Încă trei puncte meritate, avantajul față de locul 2 se mărește: UTA – Concordia 1-0

Data publicare: Miercuri, 27 Noiembrie, 2019 Total: 2227 accesari

Încă trei puncte meritate, avantajul față de locul 2 se mărește: UTA – Concordia 1-0

Deși a avut doar două zile pentru a pregăti partida, UTA s-a impus cu 1-0 în duelul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Ilfovenii au fost, pe undeva normal, mai periculoși decât cei de la Farul acum două zile, dar arădenii au demonstrat din nou că merită să fie pe primul loc.

„Roș-albii” au marcat la prima fază importantă a meciului. Oroian a purtat o acțiune în banda stângă, a intrat în careu, iar Obedeanu l-a faultat. Romario Moise a transformat, cu ceva emoții, lovitura de la 11 metri și UTA a preluat conducerea.

Miculescu și Oroian puteau mări diferența, dar au ratat din poziții bune, în timp ce ilfovenii puteau egala la ultima fază a primei reprize, dar lovitura de cap a lui Ciucureanu a fost pe direcția lui Iacob.

În partea a doua, elevii lui Lincar au început mai bine și căpitanul Dobrosavlevici a ratat o dublă ocazie în urma unui corner. Situația s-a complicat pentru Chiajna în minutul 63, când Ion a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător asupra lui Buhăcianu, care ar fi scăpat singur spre poarta lui Greab.

Același Buhăcianu a ratat desprinderea în prelungirile partidei, dar până la urmă nu a contat, deoarce ilfovenii n-au reușit să marcheze și UTA s-a impus la limită.

Victoria mărește avantajul arădenilor la șapte puncte în fruntea clasamentului, cu mențiunea că Mioveni și Rapid joacă astăzi, respectiv mâine, și se pot apropia din nou la patru puncte.

Pentru utiști urmează ultima deplasare a anului, pe terenul Dunării Călărași. Meciul va avea loc duminică, 1 decembrie, de la ora 13:00.

Formații:

UTA: Fl. Iacob - Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Bustea – Oroian (Isac 82), Hrezdac, Moise, Miculescu – C. Rus (Buhăcianu 55), Ioniță (Vulturar 90+2)

Rezerve neutilizate: Bolboaşă – Deta, Pașcu, A. Gavrilă

Antrenor: Laszlo Balint

Chiajna: Greab – Ivanovici, Dumitraș, Dobrosavlevici, Fota – Albu – Ion, Ciucureanu (I. Păun 82), Obedeanu (R. Ivan 21), Nica – Bari (C. Neagu 78)

Rezerve neutilizate: Costache – Olteanu, Stănică, Hamzaoui

Antrenor: Erik Lincar



Foto: Vioprel Muscă