Fifor îi dă un bocanc Vioricăi Dăncilă a doua zi după vot!

Data publicare: Luni, 25 Noiembrie, 2019 Total: 3710 accesari

Fifor îi dă un bocanc Vioricăi Dăncilă a doua zi după vot!

Mare om, mare caracter!

După ce a dus poșeta Vioricăi Dăncilă toată campania și a fost mâna ei dreaptă, Fifor nu se dezminte. Pentru a-și salva pielea, Fifor o atacă pe Dăncilă imediat după vot. El a susținut atacul Gabrielei Firea la adresa fostului premier, pentru aducerea lui Gabi Oprea în conducerea PSD.

“Gabi Firea are perfectă dreptate! Nu putem începe reconstrucţia PSD cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui să devină acest partid. Ar fi o contradicţie cu termenul de reconstrucție, PSD nu îşi mai permite să îşi dezamăgească la nesfârşit electoratul. Trebuie să începem să promovăm o garnitură politică nouă, care să ofere o perspectivă credibilă, cu adevărat promiţătoare. Avem mulţi oameni buni în partid, care au fost aici şi au luptat şi care pot fi promovaţi oricând în structurile de conducere ale PSD”, a ascris pe Facebook Mihai Fifor.


Acesta semnase scrisoarea anti-Dragnea alături de Firea, apoi nu a mai recunoscut. De-a lungul timpului, el s-a delimitat de Ponta și Dragnea, în funcție de propriul interes. E greu de crezut că strategia îi iese din nou - și-a construit deja un renume de trădător și om fără cuvânt. Dorel Căprar îl așteaptă deja la colț...