UTA nu are nici două zile de pauză între meciul cu Farul și cel cu Chiajna. Balint, către conducerea ilfovenilor: „Fiți bărbați!”

Data publicare: Duminica, 24 Noiembrie, 2019 Total: 730 accesari

UTA nu are nici două zile de pauză între meciul cu Farul și cel cu Chiajna. Balint, către conducerea ilfovenilor: „Fiți bărbați!”

După victoria obținută cu Farul, UTA va juca peste doar două zile împotriva Concordiei Chiajna.

Cum s-a ajuns în acestă situație? Arădenii au fost de acord cu cererea ilfovenilor ca partida să se dispute marți, cu condiția ca televiziunile să nu programeze meciul cu Farul duminică. După ce acest lucru s-a întâmplat, reprezentanții televiziunilor nu au putut fi înduplecați, iar oamenii din conducerea Chiajnei pur și simplu nu au răspuns la telefon!

Antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, a fost extrem de vehement în conferința de presă de după victoria de astăzi, mai ales la adresa ilfovenilor, care au fost lipsiți complet de fair-play după ce arădenii au fost de acord să îi ajute.

Este inuman ce se întâmplă cu acești băieți. Este inuman ca în momentul în care televiziunea ne pune duminică, să-i sunăm pe cei de la Chiajna și să nu ne mai răspundă la telefon! Le dau scris că o să fim mai puternici decât ei și că în momentul în care o să intre pe teren acei jucători, și dacă le dă sângele pe nas, vor face tot posibilul să iasă de pe teren cu fruntea sus și în aplauzele oamenilor. Domnii de la Chiajna ne-au rugat frumos să acceptăm să jucăm marți, ca să nu mai plătească o noapte de cazare în plus sau să nu se mai ducă înapoi acasă după meciul cu Pandurii. Noi, în general, aici în vestul țării, în Ardeal, suntem oameni buni, vrem să facem bine și am spus OK, acceptăm, chiar în condițiile în care noi jucăm din trei în trei zile, cu condiția ca televiziunile să nu ne pună meciul cu Farul duminică. În momentul în care televiziunea ne-a pus duminică, primul lucru pe care l-am făcut a fost să vorbim cu televiziunile. Le-am spus că nu e ok pentru noi, este o hotărâre de Comitet Executiv,  e o hotărâre ieșită din regulament pentru că restanța asta se desfășoară între tur și retur. Televiziunea a spus „Nu putem, jucați duminică”. Vorbim cu cei de la Chiajna, inițial spun „Da, nu se poate, nu există să jucați la 48 de ore, o rezolvăm” și apoi îi sunăm și nu ne răspund la telefon. Fiți bărbați și spuneți-ne „Nu, vrem să jucăm marți, să ne urmărim propriul interes”! Le spun de acum că vin aici și o să găsească o echipă super-motivată, cum putem noi, și dacă trebuie să ne legăm genunchii și să alergăm cu genunchii în mână. Cum ați văzut și astăzi, băieții ăștia își leagă gleznele, își leagă genunchii, joacă fără sânge în obraz, dar joacă. Si vor juca atâta timp cât voi fi eu antrenor la echipa asta. Nu suntem nici cei mai buni din Univers, dar să nu ne ia nimeni de proști. În momentul în care am discutat cu oameni din Federație, oameni cu decizie, mi s-a spus foarte clar „Voi ați cerut amânarea, jucați.” Ok, jucăm. În momentul în care o să cadă cineva din picioare pe teren, își asumă cineva? Nu, o să răspundă Balint, o să răspundă doctorul, o să răspundă UTA. De ce? Pentru că suntem în regulament. O să facem tot posibilul să ne revenim, să căutăm cele mai bune soluții, să vedem pe cine băgăm în teren. Dar v-am spus, eu vă garantez că indiferent cine joacă, și dacă o să aduc jucători de la Under 19, o să joace 2000% ca să câștigăm meciul cu Chiajna.” a declarat Laszlo Balint.