Golul lui Ursu aduce succesul contra „marinarilor”: UTA – Farul 1-0

Data publicare: Duminica, 24 Noiembrie, 2019 Total: 2273 accesari

Golul lui Ursu aduce succesul contra „marinarilor”: UTA – Farul 1-0

UTA și-a revenit repede după eșecul cu Rapid și a învins-o pe Farul cu 1-0 la revenirea în fața propriilor suporteri. Constănțenii lui Zicu nu au contat mai deloc din punct de vedere ofensiv și, în ciuda oboselii, arădenii s-au impus fără mari emoții.

Prima ocazie notabilă a partidei i-a aparținut lui Valentin Buhăcianu, care a scăpat singur cu portarul Muțiu în minutul 10, dar a tras mult pe lângă poartă. Florin Ilie putea și el să marcheze tot în primul mitan, dar lovitura sa de cap din cornerul lui Oroian a trecut la distanță mare de buturile Farului. Singurul șut pe poartă al oaspeților a fost trimis de Greu, de la distanță, însă Iacob a reținut în doi timpi și scorul a rămas alb până la pauză.

„Roș-albii” au revenit mai motivați de la vestiare, și au înscris la puțin timp după reluare, mai exact în minutul 51: Oroian a avansat până la marginea careului, i-a pasat ușor înapoi lui Octavian Ursu, iar acesta a tras precis, lângă bara din dreapta lui Muțiu, al cărui plonjon a fost inutil.

Fariștii nu au fost periculoși nici după primirea golului, iar arădenii au mai ratat ocazii de a se desprinde, prin Buhăcianu și C. Rus, dar tabela a rămas neschimbată până la final și arădenii se distanțează la patru puncte de CS Mioveni și Rapid, formațiile clasate pe locurile 2, respectiv 3.

Următoarea partidă a UTA-ei va avea loc marți la 14:00, la aproximativ 48 de ore (!) față de meciul de astăzi. Adversari sunt ilfovenii de la Concordia Chiajna.

Formații:

UTA: Fl. Iacob - Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Bustea – Oroian, Lorenzi, Isac (Hrezdac 78), O. Ursu – C. Rus (Ioniță 88), Buhăcianu (Moise 90+4)

Rezerve neutilizate: Bolboaşă – Deta, Vulturar, Miculescu

Antrenor: Laszlo Balint

Farul: Muțiu – Cană, Lică, I. Ursu, Panait – Antoche, Greu – Kanda, Cruceru (Doumbia 58), P. Petre (Hordouan 67) – D. Toma (Bodea 46)

Rezerve neutilizate: Udeanu – R. Zamfir, C. Zamfir, Halep

Antrenor: Ianis Zicu