Liderii USR şi PMP îşi îndeamnă susţinătorii şi simpatizanţii să pună ştampila pe Klaus Iohannis în turul 2

Data publicare: Vineri, 22 Noiembrie, 2019 Total: 1230 accesari

Liderii USR şi PMP îşi îndeamnă susţinătorii şi simpatizanţii să pună ştampila pe Klaus Iohannis în turul 2

Liderii celor două partide, USR şi PMP, a căror candidaţi nu au intrat în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, îşi îndeamnă  susţinătorii şi simpatizanţii să voteze în 24 noiembrie cu candidatul PNL, Klaus Iohannis, la funcţia de preşedinte.

 

Liderul USR Dan Barna afirmă, într-o postare pe Facebook, că participă la vot şi că îl votează pe actualul preşedinte, Klaus Iohannis, îndemnându-şi simpatizanţii şi susţinătorii să facă la fel. El precizează că toate ştirile despre boicot sunt ”încă o minciună ordinară din şirul de ştiri false marca PSD”.

 

”Cum luptam cu fake news? Continuăm să repetăm adevărul! Particip la vot şi votez actualul preşedinte. Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel”, afirmă liderul USR, clasat al treilea la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

El afirmă că toate ştirile despre boicotarea celui de al doilea tur de scrutin, din 24 noiembrie,  sunt încă o minciună ordinară din şirul de ştiri false marca PSD, nimic mai mult.” A spus Dan Barna liderul USR.

 

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, anunţă că el şi colegii săi de partid vor vota pentru Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, excluzând varianta unui boicot.


 

„Îmi pare rău că nu am avut o dezbatere serioasă în al doilea tur între primii clasaţi. PSD merita prezentat aşa cum este astăzi la vârf, cu Viorica Vasilica Dăncilă candidat în finala prezidenţială. Pentru mine, democraţia înseamnă multă, foarte multă dezbatere şi luptă pentru idei, de aceea îmi doream această confruntare. Nu a fost, dar dincolo de acest lucru există o realitate. Duminică trebuie să votăm. Aşa că votul meu şi al colegilor mei va merge spre preşedintele Klaus Iohannis, nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem şi să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrităţii din politică”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

 

„În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur şi simplu nu există decât o singură opţiune. Un vot raţional pentru o Românie care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice”, a precizat Tomac.