O nouă serie de curs Inspector / Referent Resurse Umane începe în ianuarie 2020 la Camera de Comerţ Arad

Data publicare: Joi, 21 Noiembrie, 2019 Total: 893 accesari

O nouă serie de curs Inspector / Referent Resurse Umane începe în ianuarie 2020 la Camera de Comerţ Arad

Programul se adresează persoanelor care doresc să se califice în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație, de gestionare a relațiilor dintre angajat și angajatori, de recrutare și selectarea personalului care urmează să fie angajat.


“Inspectorul de resurse umane îşi poate desfăşura activitatea fie ca persoană fizică autorizată sau întreprindere individuală, fie ca angajat, fiind indispensabil pentru orice organizație publică sau privată care are personal angajat pe bază de contract individual de muncă”
, a declarat domnul Gheorghe Seculici – președinte CCIA Arad.


La finalul cursului, absolvenţii vor deveni INSPECTORI RESURSE UMANE, certificaţi conform ocupaţiei de INSPECTOR RESURSE UMANE din COR – cod 333304 .


“Programul se adresează persoanelor care doresc să se califice în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație, de gestionare a relațiilor dintre angajat și angajatori, de recrutarea și selectarea personalului care urmează să fie angajat. Vom oferi participan
ţilor un cupon în valoare de 200 lei, valabil pentru cursurile organizate de CCIA Arad”, declară prof. Carmen Crișan, coordonatorul Centrului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad


Informa
ţii curs:


Durata:
14 zile (13 zile de training + 1 zi examen): 40 ore

Perioada: 15 ianuarie 2020 – 15 februarie 2020

Structură: luni, miercuri si joi, 3 ore/zi (17:00 – 20:00)

Locație: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad (str. Cloșca nr. 5)

Certificare curs: ANC (fost CNFPA), recunoscut de de Ministerul Muncii și Justiției Sociale  și Ministerul Educației Naționale, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Taxa include:  activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, cafea și apă şi un cupon valoric de 200 lei la cursurile organizate de CCIA Arad

Condiții: absolvenți de studii superioare și studii medii

Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro.