A fost nevoie de schimbarea guvernului pentru ca noul Palat al Copiilor din Arad sa primească finanțare

Data publicare: Joi, 21 Noiembrie, 2019 Total: 1912 accesari

A fost nevoie de schimbarea guvernului pentru ca noul Palat al Copiilor din Arad sa primească finanțare

Telenovela noului Palat al Copiilor din Arad pare să intre în linie dreaptă. După retrocedarea clădirii în care a funcționat, s-a demarat construcția unui nou sediu pentru această instituție în zona parcului Pădurice, însă construcția a început acum 9 ani, adică în 2009, și de atunci, se mișcă totul cu viteza melcului turbat. Colac peste pupăză, a mai venit și ministrul învățământului de la acea vreme, Ecaterina Andronescu, însă degeaba, vorbe goale și promisiuni, cam atât, căci de implicarea fostului Inspector Școlar General, Ancuța Stoenescu, preferata lui Mihai Fifor, nu mai vorbim, căci am vorbit destul.

 

După schimbarea guvernului prin moțiunea de cenzură, s-au alocat pentru continuarea construcției suma de trei milioane de lei, crescând astfel șansele ca micuții care-și desfășoară diversele activități să aibă cât mai repede o casă nouă.

 

“Guvernul liberal acționează decisiv în folosul comunităților locale! Sunt bucuros să anunț că s-au alocat suplimentar 3 milioane de lei pentru noul Palat al copiilor din Arad. Guvernarea anterioară PSD refuza inclusiv să plătească chiria pentru locația în care palatul își desfășura activitatea (iar banii alocați anual pentru noua construcție nu ajungeau nici pentru un zid!), într-o strategie evidentă de subfinanțare a educației. PNL a rezolvat această problemă și îi mulțumesc doamnei ministru Monica Cristina Anisie! Felicitări domnului Inspector Școlar General Marius Gondor.” A scris Glad Varga pe pagina personaă de Facebook.