Arădenii aduc victoria gazdelor: Rapid – UTA 2-0

Data publicare: Miercuri, 20 Noiembrie, 2019 Total: 1044 accesari

Arădenii aduc victoria gazdelor: Rapid – UTA 2-0

O echipă obosită a UTA-ei a pierdut la București contra Rapidului, după o evoluție extrem de palidă, cu multe inexactități în defensivă.


Doar 12 minute trecuseră din partidă când Laszlo Balint a fost nevoit să facă prima schimbare, datorită unei accidentări: fundașul dreapta Andrei Rus a părăsit terenul, fiind înlocuit de Octavian Ursu, iar Bustea, în mod normal mijlocaș ofensiv, a trecut în apărare.


După două ocazii mari ratate de francezul Labeau, Rapidul a deschis scorul prin austriacul Djuric, în urma unei pase cu călcâiul a arădeanului Amir Jorza.


Celălalt arădean din echipa giuleșteană a marcat chiar el golul doi: Sefer a centrat din dreapta, iar Hlistei a pus capul și a mărit avantajul gazdelor. Apoi, mijlocașul s-a accidentat după o ciocnire cu colegul său Labeau, și a fost schimbat înainte de pauză.


Cea mai mare șansă a utiștilor i-a aparținut lui Buhăcianu, care a scăpat singur de la centrul terenului, dar acesta și-a prelungit prea mult balonul și a fost deposedat de portarul Tătaru, iar tabela arăta 2-0 la pauză.


În partea a doua, rapidiștii au cedat oarecum inițiativa, dar UTA nu a avut capacitatea fizică să revină, perioada infernală cu meciuri din trei în trei zile arătându-și efectele cu vârf și îndesat.


În ciuda înfrângerii, arădenii rămân pe primul loc, cu un punct în fața celor de la CS Mioveni, dar și a adversarilor de astăzi, care au urcat pe podium. „Roș-albii” revin la Arad pentru următorul duel din liga secundă. Duminică, de la ora 11:30, pe „Motorul” sosește Farul Constanța, echipă fără victorie în deplasare în acest sezon.


Formații:

Rapid: Al. Tătaru – I. Voicu, Al. Iacob, Mallo, Goge – Lazăr, Jorza, Djuric (Drăghiceanu 84) – Sefer (Pănoiu 75), Labeau, Hlistei (Roskopf 40)

 

Rezerve neutilizate: Achiriloaei – Băjan, Catrici, Piriz

Antrenor: Daniel Pancu

UTA: Fl. Iacob - Andr. Rus (Ursu 12), Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Miculescu, R. Moise (Lorenzi 59), Hrezdac, Bustea – Ioniță (C. Rus 67), Buhăcianu


Rezerve neutilizate: Bolboaşă – Deta, Oroian, Isac


Antrenor: Laszlo Balint

FOTO: GSP