Alertă pentru utilizatorii WhatsApp! Eroarea care permite furtul mesajelor și imaginilor din telefon

Data publicare: Luni, 18 Noiembrie, 2019 Total: 1748 accesari

Alertă pentru utilizatorii WhatsApp! Eroarea care permite furtul mesajelor și imaginilor din telefon O eroare care apare în aplicația WhatsApp permite furtul mesajelor și imaginilor din telefon.

O eroare care poate să apară în aplicația WhatsApp permite furtul mesajelor și imaginilor din telefon! De acest lucru profită hackerii, potrivit www.b1.ro.

Utilizatorii au posibilitatea să afle repede dacă li s-au furat datele din telefon. Eroarea le permite hackerilor să deregleze smartphone-urile de la distanță, după ce au transmis un fișier video care conține un anumit cod în contul WhatsApp al victimei. Atunci când fișierul video este descărcat in ceva care se poate întâmpla automat în aplicație, codul virusează contul și îi dă posibilitatea hackerului să fure informații de pe dispozitiv.

Whatsapp are această vulnerabilitate de o lună de zile, însă nu s-a precizat că ar exista o bază de date pe care hackerii să le utilizeze.

Vulnerabilitatea afectează WhatsApp pe toate platformele majore, inclusiv Android, iOS și Windows, afectând versiunile software pentru casă și afaceri.