Adrian Marțian, „groparul” vechii UTA, „amenință” că va cumpăra actuala echipă: „L-am sunat pe Meszar, dar nu mi-a răspuns”

Data publicare: Luni, 18 Noiembrie, 2019 Total: 4246 accesari

Adrian Marțian, „groparul” vechii UTA, „amenință” că va cumpăra actuala echipă: „L-am sunat pe Meszar, dar nu mi-a răspuns”

În luna august a anului 2013, FC UTA SA era preluată de către „omul de afaceri” Adrian Marțian. 2013-14 a fost ultimul sezon al formației în Liga a II-a, ea retrogradând pe plan sportiv la finalul acestuia, fiind mai apoi dezafiliată și de Federația Română de Fotbal, în ianuarie 2015. Scurta perioadă a fost poate cea mai neagră din istoria clubului, cu scandaluri la ordinea zilei, jucători neplătiți și înfrângeri la scor.

În 2014, SCU a retras sigla, palmaresul și culorile de la clubul deținut de Marțian, iar acestea au ajuns la clubul denumit atunci „UTA Bătrâna Doamnă”, altfel spus, actuala UTA.

Invitat în emisiunea GSP Live datorită așa-ziselor intenții ale sale de a prelua clubul Dinamo București de la Ionuț Negoiță, Marțian a atins și subiectul UTA în stilul său caracteristic, cu dispreț față de suporteri.

„Fanii pot să spună orice, am zis că dacă nu reușesc cu Dinamo, cumpăr UTA asta, și le am pe amândouă. L-am sunat pe Meszar, n-a răspuns, probabil nu mi-a cunoscut numărul. Atunci arădenii vor fi ai mei, o să le arăt că cu mine e greu. E de vânzare sigur UTA, și sunt interesat, indiferent dacă promovează sau nu. Fanii, înafară de faptul că strigă și te înjură, ce fac? Mie nu mi-au dat o sticlă de apă la club” a declarat Marțian în cadrul emisiunii.