Bărbatul din imagine a furat un scaun în amiaza mare, chiar în centrul Aradului

Data publicare: Luni, 18 Noiembrie, 2019 Total: 1933 accesari

Bărbatul din imagine a furat un scaun în amiaza mare, chiar în centrul Aradului Bărbatul din imagine, în după-amiaza zilei de duminică 17 noiembrie a.c., în jurul orelor 15:00 a furat un scaun ce era amplasat pe trotuar chiar în fața Pizzeriei Italia, din municipiul Arad. VEZI VIDEO

Bărbatul se pare că a studiat terenul înainte de a acționa, iar dat fiind faptul că era o zi de duminică și pe stradă nu circula nimeni. Atitudinea bărbatului arată că voia să pară degajat, ca și cum este un lucru normal să ia scaunul și pleacă fără nicio remușcare, mai departe. 

Pe adresa redacției am primit și filmarea cu momentul în care HOȚUL fură scaunul și pleacă mai departe. Fapta s-a produs pe nesimțite, iar proprietarii pizzeriei au spus că de nenumărate ori s-au furat brazii ornamentali, sau florile ce erau amplasate la intrarea în restaurant. Deasemenea, tot proprietarii restaurantului au precizat că deși au pus un coș de gunoi la intrare, oamenii tot pe jos aruncă gunoaiele. 

De tras concluziile nu le tragem noi, căci am tras destule de-a lungul anilor, de data aceasta vă lăsăm pe voi dragi cititori.