Remiză echitabilă în Capitală: Metaloglobus București – UTA 1-1

Data publicare: Duminica, 17 Noiembrie, 2019 Total: 897 accesari

Remiză echitabilă în Capitală: Metaloglobus București – UTA 1-1

UTA a remizat, 1-1, la București, în compania echipei Metaloglobus, după o partidă echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Arădenii au deschis scorul repede, însă, din păcate, adversarii au egalat după un nou autogol înscris de „roș-albi”.

La prima fază importantă a meciului, UTA a deschis scorul: Ursu a centrat din partea dreaptă a careului, iar Miculescu a înscris primul său gol din acest sezon. Peste alte câteva minute, Ursu putea să înscrie, dar a tras pe lângă poartă din poziție de singur cu portarul.

Bucureștenii au preluat inițiativa după jumătatea primului mitan, și puteau egala prin A. Coman, cu un șut de la distanță, însă Iacob a fost la post. În prelungirile reprizei, O. Herea a tras la poartă, iar Melinte a deviat în corner. Centrarea din lovitura de colț a fost deviată de către același Herea, în calea lui Andrei Rus, care a pus piciorul, însă, din păcate, balonul a intrat în plasa porții lui Iacob. Este al doilea autogol în decurs de patru etape pentru tânărul fundaș dreapta, după cel din partida cu „U” Cluj.

După pauză, am avut o repriză a doua cu multe ocazii, pentru ambele formații, dar fără goluri. Ursu și Bustea au ratat din situații ideale pentru arădeni, în timp ce Ciocâlteu și Lungu au irosit șansele echipei gazdă. UTA a jucat cu om în plus timp de 14 minute, de la eliminarea lui Sava pentru două cartonașe galbene, până la ieșirea lui Tomozei, accidentat, după ce Laszlo Balint efectuase toate schimbările. Însă, din păcate, nici omul în plus nu i-a ajutat pe „roș-albi” să obțină succesul, iar avansul față de a doua clasată CS Mioveni rămâne de doar un singur punct.

Arădenii rămân la București după acest meci, deoarece miercuri înfruntă altă echipă din capitală, Rapid. Partida va avea loc de la ora 14:00, pe stadionul din Regie.

Formații:

Metaloglobus: Gavrilaş - Iul. Ciubotaru, D. Lung, Fl. Plămadă, Al. Coman - Andr. Lungu, Mino Sota – Ciocâlteu (Vîlceanu 90+1), Ed. Vraciu (Duminică 88), Andr. Sava - Ov. Herea (Ionică 86)

Rezerve neutilizate: Geantă - L. Cazan, Stoianovici, Andr. Ionescu

Antrenor: Marius Măldărăşanu

UTA: Fl. Iacob - Andr. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Miculescu (Oroian 86), R. Moise, Hrezdac (Ioniță 81), Oct. Ursu (Bustea 67) - Cip. Rus, Buhăcianu

Rezerve neutilizate: Bolboaşă - Vulturar, Deta, Şeroni

FOTO: Mediafax

Antrenor: Laszlo Balint